EXTERIEUR

Wij plaatsen alle buitenschrijnwerk. Alles op maat en met de beste materialen.

Wij voeren alle buitenschrijnwerk uit.  Alles wordt steeds op maat gemaakt.  Van ramen, deuren en poorten voor nieuwbouw, verbouwing of renovatieprojecten tot volledige houten bijgebouwen en veranda’s.

Bij oude gebouwen met uniek buitenschrijnwerk kunnen in bepaalde gevallen de originele ramen,  deuren of poorten gerestaureerd worden.  Indien dit niet kan werken we met nieuwe materialen waarbij steeds het originele uitzicht behouden blijft.  Ook voor nieuwbouwwoningen maken en plaatsen wij alle buitenschrijnwerk.

Buitenschrijnwerk in Antwerpen

Buitenschrijnwerk is niet enkel functioneel, maar draagt ook bij aan de esthetiek van elk bouwproject in Antwerpen, of het nu een modern stadsappartement is of een landelijke villa. Het is de eerste indruk die je woning of bedrijfspand geeft. Goed gekozen en vakkundig geïnstalleerd buitenschrijnwerk accentueert de architectuur en verhoogt de waarde van je eigendom.

Buitenschrijnwerk is meer dan alleen hout en schroeven

Wanneer het gaat om buitenschrijnwerk, wil je niet alleen betrouwbare kwaliteit, maar ook een partner die met je meedenkt. Artisjoc uit Brecht staat synoniem voor vakmanschap, kwaliteit en een persoonlijke benadering. Wij zorgen ervoor dat jouw timmerwerk buiten naadloos aansluit bij je wensen, de stijl van de woning en de technische vereisten. Maar er is meer. We zetten in op duurzaamheid en innovatie, zodat je erop kunt rekenen dat het de tand des tijds doorstaat. Zo zijn we ook gespecialiseerd in het restaureren van ramen en deuren.

Buitenschrijnwerk in al zijn facetten

Wij voeren alle buitenschrijnwerk uit. Alles wordt steeds op maat gemaakt, van ramen, deuren tot poorten voor nieuwbouw. Maar ook verbouwingen of renovatieprojecten tot volledige houten bijgebouwen en veranda’s. Bij oude gebouwen met uniek buitenschrijnwerk kunnen in bepaalde gevallen de originele ramen, deuren of poorten gerestaureerd worden. Indien dit niet kan, werken we met nieuwe materialen waarbij steeds het originele uitzicht behouden blijft.

ARTISJOC STAAT VOOR :

Inventarisatie (in samenwerking met architecten)

Bouwkundige projecttekening

Aanpassingen in overleg met opdrachtgever (en architect)

Materiaal keuze (specialisatie in massief hout)

Definitieve aanbesteding

Pre-productie in het atelier

Plaatsing op locatie

Afwerking en oplevering

Wij laten onze werven altijd proper en opgeruimd achter

Zet de stap naar perfectie

Overweeg je om je woning of bedrijfspand te voorzien van nieuw buitenschrijnwerk? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan. Wij kunnen enkele referenties voorleggen van ons uitstekende werk. Door inzicht te krijgen in de mogelijkheden en kosten, ben je al een grote stap dichter bij het realiseren van je droomproject. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren in elke fase van het proces. Vraag een offerte aan en ontdek de meerwaarde van houtwerk op maat door echte vakmensen.

Contact

Dennis Verheyen – zaakvoerder

+32 (0) 474.05.00.14

dennis.verheyen@artisjoc.be

Jonas Stoffels  –  zaakvoerder

+32 (0) 497.12.35.58

jonas.stoffels@artisjoc.be

Vaartkant Rechts 9a (unit10)

2960  Brecht

info@artisjoc.be

bel Artisjoc.be