INTERIEUR

Alle binnenschrijnwerk. Volledig op maat en met kwalitatieve materialen.

Elk interieur toveren wij om tot een sfeervol geheel.  We maken een interieur op maat van het hele gezin.  Van houten vloeren en binnendeuren tot maatkasten voor elke ruimte.  Wij luisteren naar jullie wensen en geven advies over de verschillende materialen en houtsoorten.  Elk interieurproject wordt volledig uitgetekend zodat jullie een perfect beeld krijgen van wat het eindresultaat zal zijn.

Alle maatkasten worden door ons in ons eigen atelier volledig op maat gemaakt.  Van een tv meubel of wandkast in de woonkamer tot een dressing of ingemaakte kast op de slaapkamer.  Alles kan.  Het resultaat is een interieur waar je graag in thuiskomt.  Een interieur om van te genieten met het hele gezin.

Poort op maat in Antwerpen

Restauratie
Maatwerk
Ervaring met kastelen

Een poort op maat biedt niet enkel een passende oplossing voor iedere inrit of toegang, maar ook een stijlvolle afwerking die naadloos aansluit op jouw woning en wensen in Antwerpen. Waar standaardpoorten vaak net niet voldoen aan specifieke behoeften, zorgt een poort op maat ervoor dat elk detail klopt.

Heeft je interesse in onze diensten?

Artisjoc.be

Een poort op maat met een unieke stijl en een optimale functie

Wanneer je kiest voor buitenschrijnwerk met een poort op maat, kies je voor een design dat echt bij je past. Artisjoc begrijpt dat als geen ander en biedt ook funderingswerken aan zodat je poort stevig staat. Met een scherp oog voor detail en vakmanschap helpen we je bij het ontwerpen en realiseren van de perfecte poort. Of je nu gaat voor een klassieke houten look, een moderne metalen uitstraling of een combinatie van materialen, samen zorgen wij voor een unieke toegang tot jouw domein, waar we overigens ook een houten bijgebouw kunnen construeren.. Bovendien bieden we niet enkel een stijlvolle oplossing; onze poorten op maat garanderen ook een optimale veiligheid en duurzaamheid.

Ontdek de mogelijkheden

Ben je benieuwd naar de kosten en mogelijkheden voor jouw specifieke situatie? Wacht niet langer en vraag nu je offerte aan. Ontdek hoe onze schrijnwerkers jouw visie kunnen transformeren in een prachtige, functionele poort op maat. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden naar een eindresultaat dat je verwachtingen overtreft.

CONTACTFORMULIER

Contact

Dennis Verheyen – zaakvoerder

+32 (0) 474.05.00.14

dennis.verheyen@artisjoc.be

Jonas Stoffels  –  zaakvoerder

+32 (0) 497.12.35.58

jonas.stoffels@artisjoc.be

Vaartkant Rechts 9a (unit10)

2960  Brecht

info@artisjoc.be

bel Artisjoc.be