EXCLUSIEF SCHRIJNWERK

Uitgevoerd door twee gepassioneerde zaakvoerders.

Dennis & Jonas, zaakvoerders van Artisjoc, hebben een passie voor exclusief schrijnwerk.  Ze hebben zich de voorbije jaren gespecialiseerd in het restaureren en vernieuwen van deuren, ramen, trappen en vloeren in herenhuizen en kastelen.  Ze werken steeds met massieve houtsoorten en houden rekening met het originele gebouw. 

Ook in nieuwbouwwoningen, bij verbouwingen of tijdens een totaalrenovatie kan er in het interieur een unieke sfeer gecreëerd worden.  Hiervoor wordt er gebruik gemaakt van traditionele materialen voor vloeren, deuren, trappen, maatkasten en keukens. 

HOUTWERK OP MAAT

Elk project wordt bij Artisjoc volledig op maat gemaakt.  Wij luisteren naar jullie wensen en geven professioneel advies over de vele mogelijkheden en uitvoeringen.

EXCLUSIEF SCHRIJNWERK

Wij werken steeds met massieve houtsoorten en de beste materialen.  Elk project wordt tot in de puntjes afgewerkt.  Het resultaat is een unieke sfeer in jouw droomwoning.

PRODUCTIE IN EIGEN ATELIER

In ons eigen atelier te Brecht beschikken wij over een modern machinepark voor de productie van maatkasten, keukens, deuren, enz…  Klaar voor plaatsing op de werf.

Contact

Dennis Verheyen – zaakvoerder

+32 (0) 474.05.00.14

dennis.verheyen@artisjoc.be

Jonas Stoffels  –  zaakvoerder

+32 (0) 497.12.35.58

jonas.stoffels@artisjoc.be

Vaartkant Rechts 9a (unit10)

2960  Brecht

info@artisjoc.be

bel Artisjoc.be