Exclusief schrijnwerk in Antwerpen

Wanneer je denkt aan exclusief schrijnwerk, denk je aan de onberispelijke afwerking, het unieke design en de materialen van hoge kwaliteit. Dit is exact waar Artisjoc voor staat. In Brecht, maar ook in het hartje van Antwerpen, leveren wij exclusief schrijnwerk dat niet alleen functionaliteit, maar ook een vleugje luxe en elegantie aan jouw ruimte toevoegt.

Passie voor exclusief schrijnwerk

Wij hebben een passie voor exclusief schrijnwerk. We hebben ons de voorbije jaren gespecialiseerd in het vernieuwen en restaureren van ramen en deuren, trappen, en vloeren in herenhuizen en kastelen. We werken steeds met massieve houtsoorten en houden rekening met het originele gebouw. Ook in nieuwbouwwoningen, bij verbouwingen of tijdens een totaalrenovatie kan er in het interieur een unieke sfeer gecreëerd worden. Hiervoor wordt er gebruik gemaakt van traditionele materialen voor vloeren, deuren, trappen, maatkasten en keukens.

Uniek vakmanschap voor elke opdracht

Exclusief schrijnwerk gaat verder dan het standaardwerk. Het gaat om een combinatie van jouw visie, ons advies, en het vakmanschap van onze schrijnwerkers. Wij begrijpen we dat elk project uniek is en benaderen we elke opdracht met een frisse blik. Of het nu gaat om een sierlijke boekenkast, een op maat gemaakte trap, of een andere uitdaging, wij zetten ons in om je verwachtingen te overtreffen. Door onze uitstekende inzet, konden wij onlangs het HIB-label verkrijgen, wat inhoudt dat wij authenticiteit en vakmanschap hoog in het vaandel dragen. Door te kiezen voor ons exclusief schrijnwerk, kies je voor een stuk dat generaties lang meegaat, zowel in stijl als in duurzaamheid.

HOUTWERK OP MAAT

Elk project wordt bij Artisjoc volledig op maat gemaakt.  Wij luisteren naar jullie wensen en geven professioneel advies over de vele mogelijkheden en uitvoeringen.

EXCLUSIEF SCHRIJNWERK

Wij werken steeds met massieve houtsoorten en de beste materialen.  Elk project wordt tot in de puntjes afgewerkt.  Het resultaat is een unieke sfeer in jouw droomwoning.

PRODUCTIE IN EIGEN ATELIER

In ons eigen atelier te Brecht beschikken wij over een modern machinepark voor de productie van maatkasten, keukens, deuren, enz…  Klaar voor plaatsing op de werf.

Zet de stap naar vakmanschap

Ben je klaar om je ruimte te transformeren met een stuk dat werkelijk uniek is? Wacht dan niet langer. Vraag nu een offerte aan en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Elk project begint met een idee en samen maken wij dit idee werkelijkheid. Onze toewijding aan exclusiviteit en perfectie wacht op jou.

Contact

Dennis Verheyen – zaakvoerder

+32 (0) 474.05.00.14

dennis.verheyen@artisjoc.be

Jonas Stoffels  –  zaakvoerder

+32 (0) 497.12.35.58

jonas.stoffels@artisjoc.be

Vaartkant Rechts 9a (unit10)

2960  Brecht

info@artisjoc.be

bel Artisjoc.be