INTERIEUR

Alle binnenschrijnwerk. Volledig op maat en met kwalitatieve materialen.

Elk interieur toveren wij om tot een sfeervol geheel.  We maken een interieur op maat van het hele gezin.  Van houten vloeren en binnendeuren tot maatkasten voor elke ruimte.  Wij luisteren naar jullie wensen en geven advies over de verschillende materialen en houtsoorten.  Elk interieurproject wordt volledig uitgetekend zodat jullie een perfect beeld krijgen van wat het eindresultaat zal zijn.

Alle maatkasten worden door ons in ons eigen atelier volledig op maat gemaakt.  Van een tv meubel of wandkast in de woonkamer tot een dressing of ingemaakte kast op de slaapkamer.  Alles kan.  Het resultaat is een interieur waar je graag in thuiskomt.  Een interieur om van te genieten met het hele gezin.

Restauratie ramen en deuren

Restauratie
Maatwerk
Ervaring met kastelen

Het laten uitvoeren van een restauratie van ramen en deuren is niet zomaar een klus. Het is een vak apart, waarbij behoud van authentieke details en het waarborgen van moderne functionaliteit centraal staan. De waarde van een woning of pand kan aanzienlijk toenemen door het zorgvuldig en vakkundig laten restaureren van deze essentiële onderdelen.

Heeft je interesse in onze diensten?

Artisjoc.be

De ambacht achter restauratie van ramen en deuren

Wanneer je kiest voor Artisjoc, kies je voor ambacht en passie in schrijnwerk. Restauratie van ramen en deuren vereist een gedetailleerde aanpak. Elk project, of het nu gaat om een poort op maat of een historisch raam, wordt door ons gezien als een uniek kunstwerk. We analyseren eerst de originele stijl, materialen en het vakmanschap dat in het verleden is toegepast. Daarna combineren we traditionele technieken met moderne methoden om ervoor te zorgen dat jouw ramen en deuren niet alleen hun historische charme behouden, maar ook voldoen aan hedendaagse standaarden van comfort en veiligheid. Daar kunnen ook funderingswerken bijhoren om ervoor te zorgen dat alles stevig staat.

Maak de stap naar vernieuwing

Ben je klaar om je ramen en deuren terug te brengen naar hun oorspronkelijke glorie? Wacht niet langer en ontdek wat een professionele restauratie voor jouw ramen en deuren kan betekenen. Vraag nu een offerte aan en laat je verrassen door de mogelijkheden en onze scherpe tarieven. Elk project, groot of klein, verdient een complete aandacht en de juiste expertise.

CONTACTFORMULIER

Contact

Dennis Verheyen – zaakvoerder

+32 (0) 474.05.00.14

dennis.verheyen@artisjoc.be

Jonas Stoffels  –  zaakvoerder

+32 (0) 497.12.35.58

jonas.stoffels@artisjoc.be

Vaartkant Rechts 9a (unit10)

2960  Brecht

info@artisjoc.be

bel Artisjoc.be