INTERIEUR

Alle binnenschrijnwerk. Volledig op maat en met kwalitatieve materialen.

Elk interieur toveren wij om tot een sfeervol geheel.  We maken een interieur op maat van het hele gezin.  Van houten vloeren en binnendeuren tot maatkasten voor elke ruimte.  Wij luisteren naar jullie wensen en geven advies over de verschillende materialen en houtsoorten.  Elk interieurproject wordt volledig uitgetekend zodat jullie een perfect beeld krijgen van wat het eindresultaat zal zijn.

Alle maatkasten worden door ons in ons eigen atelier volledig op maat gemaakt.  Van een tv meubel of wandkast in de woonkamer tot een dressing of ingemaakte kast op de slaapkamer.  Alles kan.  Het resultaat is een interieur waar je graag in thuiskomt.  Een interieur om van te genieten met het hele gezin.

Interieur op maat

Interieur op maat is het ultieme middel om jouw persoonlijke smaak en stijl tot leven te brengen in een ruimte. Met binnenschrijnwerk van Artisjoc in Brecht, nabij Antwerpen, zorg je ervoor dat alles precies past, tot de kleinste details. Of het nu gaat om een thuis, een kantoor of een commerciële ruimte, maatwerk zorgt ervoor dat elk detail precies past bij jouw interieur. Wij begrijpen dat elk project uniek is en een specifieke benadering vereist om jouw droominterieur werkelijkheid te maken.

Jouw visie op interieur, onze expertise op maat

Wanneer je kiest voor interieur op maat, kies je voor een naadloze integratie van jouw stijl met functionaliteit. Maatwerk interieur gaat niet alleen over esthetiek; het omvat ook het binnenschrijnwerk dat zorgt voor duurzaamheid en een blijvende indruk. Wij excelleren in het creëren van een interieur op maat dat elk aspect van jouw ruimte transformeert. Wij luisteren naar je wensen, begrijpen jouw visie en zetten deze om in schrijnwerk dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook duurzaam en functioneel. Het is onze missie om jouw dromen op vlak van interieur te vervullen door kwalitatief binnenschrijnwerk en innovatief maatwerk te combineren, waardoor jouw visie tot leven komt. Ook voor buitenschrijnwerk kan je zeker bij ons terecht om je tuin te verfraaien.

Van concept tot realisatie

Elk interieur toveren wij om tot een sfeervol geheel met prachtig binnenschrijnwerk. We maken een interieur op maat van het hele gezin. Van houten vloeren en binnendeuren tot maatkasten voor elke ruimte. Wij luisteren naar jullie interieurwensen en geven advies over de verschillende maatwerken. Elk interieurproject wordt volledig uitgetekend zodat jullie een perfect beeld krijgen van wat het eindresultaat zal zijn met ons maatwerk. Alle binnenschrijnwerk wordt door ons in ons eigen atelier volledig op maat gemaakt. Van een tv-meubel of wandkast in de woonkamer tot een dressing of ingemaakte kast op de slaapkamer. Alles kan. Het resultaat is een interieur waar je graag in thuiskomt. Een interieur om van te genieten met het hele gezin.

ARTISJOC STAAT VOOR :

Inventarisatie (in samenwerking met architecten)

Bouwkundige projecttekening

Aanpassingen in overleg met opdrachtgever (en architect)

Materiaal keuze (specialisatie in massief hout)

Definitieve aanbesteding

Pre-productie in het atelier

Plaatsing op locatie

Afwerking en oplevering

Wij laten onze werven altijd proper en opgeruimd achter

Neem de eerste stap naar je droominterieur

Heb je al een duidelijk beeld van je gewenste binnenschrijnwerk en hoe je maatwerk wil integreren in je interieur? Of je nu een uitgestippeld plan hebt of op zoek bent naar inspiratie voor je interieur op maat, alles begint bij ons. Wij voorzien bovendien ook diverse andere diensten zoals funderingen of kleine dakwerken. Door je ideeën en wensen te bespreken, krijg je inzicht in de mogelijkheden en kan een plan van aanpak worden opgesteld om jouw interieur te voorzien van maatwerk. Zet vandaag nog die stap naar het interieur van je dromen en ontdek hoe we jouw ruimte op maat kunnen transformeren. Vraag die offerte aan en laat je verrassen door de mogelijkheden met binnenschrijnwerk.

Contact

Dennis Verheyen – zaakvoerder

+32 (0) 474.05.00.14

dennis.verheyen@artisjoc.be

Jonas Stoffels  –  zaakvoerder

+32 (0) 497.12.35.58

jonas.stoffels@artisjoc.be

Vaartkant Rechts 9a (unit10)

2960  Brecht

info@artisjoc.be

bel Artisjoc.be