INTERIEUR

Alle binnenschrijnwerk. Volledig op maat en met kwalitatieve materialen.

Elk interieur toveren wij om tot een sfeervol geheel.  We maken een interieur op maat van het hele gezin.  Van houten vloeren en binnendeuren tot maatkasten voor elke ruimte.  Wij luisteren naar jullie wensen en geven advies over de verschillende materialen en houtsoorten.  Elk interieurproject wordt volledig uitgetekend zodat jullie een perfect beeld krijgen van wat het eindresultaat zal zijn.

Alle maatkasten worden door ons in ons eigen atelier volledig op maat gemaakt.  Van een tv meubel of wandkast in de woonkamer tot een dressing of ingemaakte kast op de slaapkamer.  Alles kan.  Het resultaat is een interieur waar je graag in thuiskomt.  Een interieur om van te genieten met het hele gezin.

Houten bijgebouw

Restauratie
Maatwerk
Ervaring met kastelen

Een houten bijgebouw kan een ware transformatie teweegbrengen in jouw buitenruimte. Het is niet zomaar een structuur; het is een plek waar functionaliteit en esthetiek samenkomen. Denk aan een sfeervolle tuinstudio, een gastenverblijf of zelfs een klassieke schuur. Het voegt niet alleen waarde toe aan jouw eigendom maar creëert ook een plek van rust, opslag of creativiteit, volledig geïntegreerd in de natuurlijke omgeving van jouw tuin.

Heeft je interesse in onze diensten?

Artisjoc.be

Waar vakmanschap en houten bijgebouw samenkomen

Waarom zou je voor een standaard houten bijgebouw kiezen als je ook voor een meesterwerk kunt gaan? Bij de constructie van jouw bijgebouw draait alles om vakmanschap, precisie en passie. En dat is waar Artisjoc in uitblinkt. Wij geloven dat elk project uniek is en bieden houtwerk op maat dat past bij jouw visie. Ook als het gaat om deuren op maat, staan wij voor je klaar. Met onze ervaring, toewijding aan kwaliteit en oog voor detail, garanderen we dat jouw houten bijgebouw niet alleen functioneel is, maar ook een tijdloze schoonheid uitstraalt die jarenlang meegaat. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in diverse andere werken zoals funderingen om uw houten bijgebouw vlot te kunnen construeren.

Realiseer jouw droomproject nu

Kun je al visualiseren hoe dat houten bijgebouw er in jouw tuin uit zal zien? Wacht dan niet langer. Neem vandaag nog contact op en laten we samen jouw droomproject werkelijkheid maken. Van het eerste ontwerp tot de laatste spijker, wij staan voor je klaar om een stukje natuurlijke magie in jouw buitenschrijnwerk te brengen.

CONTACTFORMULIER

Contact

Dennis Verheyen – zaakvoerder

+32 (0) 474.05.00.14

dennis.verheyen@artisjoc.be

Jonas Stoffels  –  zaakvoerder

+32 (0) 497.12.35.58

jonas.stoffels@artisjoc.be

Vaartkant Rechts 9a (unit10)

2960  Brecht

info@artisjoc.be

bel Artisjoc.be