INTERIEUR

Alle binnenschrijnwerk. Volledig op maat en met kwalitatieve materialen.

Elk interieur toveren wij om tot een sfeervol geheel.  We maken een interieur op maat van het hele gezin.  Van houten vloeren en binnendeuren tot maatkasten voor elke ruimte.  Wij luisteren naar jullie wensen en geven advies over de verschillende materialen en houtsoorten.  Elk interieurproject wordt volledig uitgetekend zodat jullie een perfect beeld krijgen van wat het eindresultaat zal zijn.

Alle maatkasten worden door ons in ons eigen atelier volledig op maat gemaakt.  Van een tv meubel of wandkast in de woonkamer tot een dressing of ingemaakte kast op de slaapkamer.  Alles kan.  Het resultaat is een interieur waar je graag in thuiskomt.  Een interieur om van te genieten met het hele gezin.

Renovatie van schrijnwerk in Antwerpen

Restauratie
Maatwerk
Ervaring met kastelen

Renovatie van schrijnwerk is een ware kunst in een historische stad zoals Antwerpen. Het draait niet alleen om het herstellen van wat beschadigd of verouderd is, maar ook om het in ere houden van het authentieke karakter van een pand. Vooral in een oude stad, waar historische panden en moderne gebouwen naast elkaar bestaan, is het van belang om een perfecte balans te vinden tussen vernieuwing en behoud. Restauratie van schrijnwerk speelt dan ook een cruciale rol, om de historische waarde van gebouwen intact te houden.

Heeft je interesse in onze diensten?

Artisjoc.be

Meesters in renovatie van schrijnwerk

In de wereld van renovatie van schrijnwerk onderscheidt Artisjoc zich door een unieke aanpak. Waar veel bedrijven kiezen voor snelle oplossingen en moderne vervangingen, streven wij tijdens een restauratie ernaar het originele karakter van het historisch schrijnwerk te behouden. Dit doen we door gebruik te maken van traditionele technieken in combinatie met moderne innovaties. Dat leverde ons het HIB-label op. De restauratie van schrijnwerk is bij ons niet zomaar een taak, maar een passie. Zo verzekeren we jou niet alleen van een esthetisch aantrekkelijk resultaat, maar ook van kwaliteit die jarenlang meegaat. Of het nu gaat om een herenhuis uit de Belle Époque of een industriële loft: bij ons is je project in goede handen.

Ontdek het verschil zelf

Overweeg je een renovatie van je schrijnwerk? Maak de juiste keuze en neem contact met ons op. Het is meer dan een prijsopgave: het is de eerste stap naar vakmanschap dat een verschil maakt. Wij helpen je graag met professioneel advies, transparante communicatie en een helder overzicht van de mogelijkheden binnen jouw interieur. Wacht niet langer en ontdek zelf wat ons uniek maakt in de wereld van restauratie van schrijnwerk.

CONTACTFORMULIER

Contact

Dennis Verheyen – zaakvoerder

+32 (0) 474.05.00.14

dennis.verheyen@artisjoc.be

Jonas Stoffels  –  zaakvoerder

+32 (0) 497.12.35.58

jonas.stoffels@artisjoc.be

Vaartkant Rechts 9a (unit10)

2960  Brecht

info@artisjoc.be

bel Artisjoc.be