INTERIEUR

Alle binnenschrijnwerk. Volledig op maat en met kwalitatieve materialen.

Elk interieur toveren wij om tot een sfeervol geheel.  We maken een interieur op maat van het hele gezin.  Van houten vloeren en binnendeuren tot maatkasten voor elke ruimte.  Wij luisteren naar jullie wensen en geven advies over de verschillende materialen en houtsoorten.  Elk interieurproject wordt volledig uitgetekend zodat jullie een perfect beeld krijgen van wat het eindresultaat zal zijn.

Alle maatkasten worden door ons in ons eigen atelier volledig op maat gemaakt.  Van een tv meubel of wandkast in de woonkamer tot een dressing of ingemaakte kast op de slaapkamer.  Alles kan.  Het resultaat is een interieur waar je graag in thuiskomt.  Een interieur om van te genieten met het hele gezin.

Kasten op maat in Antwerpen

Restauratie
Maatwerk
Ervaring met kastelen

Kasten op maat zijn niet zomaar opbergruimtes in het stadsleven in Antwerpen; het zijn stijlvolle, functionele meesterwerken die jouw interieur naar een hoger niveau tillen. In een wereld waar standaardoplossingen overheersen, bieden kasten op maat een unieke kans om je eigen smaak, behoeften en levensstijl te weerspiegelen. Ze benutten elke centimeter van de beschikbare ruimte optimaal en geven vorm aan jouw visie van het perfecte interieur.

Heeft je interesse in onze diensten?

Artisjoc.be

De essentie van persoonlijke stijl

In Brecht staan vakbekwame schrijnwerkers klaar om jouw dromen van kasten op maat te verwezenlijken. Bij Artisjoc combineren we jarenlange ervaring met een ongeëvenaarde passie voor het ambacht. Of je nu gaat voor een modern design, een klassieke toets of een mix van beiden, we luisteren naar jouw wensen en vertalen deze naar maatwerk dat naadloos aansluit bij jouw interieur. Jouw kasten op maat worden niet alleen het pronkstuk van de kamer, maar ook een dagelijkse getuige van jouw persoonlijke stijl en levensritme.

Zet de stap naar maatwerk

Droom je van kasten of ramen op maat die zowel functioneel als esthetisch zijn? Wil je een ruimte transformeren met op maat gemaakte oplossingen die de sfeer en functionaliteit verbeteren? Wacht niet langer. Neem nu contact op en samen brengen we jouw visie tot leven. Je verdient een interieur dat net zo uniek is als jijzelf, en met onze expertise en sterke referenties zorgen we ervoor dat jouw dromen werkelijkheid worden.

CONTACTFORMULIER

Contact

Dennis Verheyen – zaakvoerder

+32 (0) 474.05.00.14

dennis.verheyen@artisjoc.be

Jonas Stoffels  –  zaakvoerder

+32 (0) 497.12.35.58

jonas.stoffels@artisjoc.be

Vaartkant Rechts 9a (unit10)

2960  Brecht

info@artisjoc.be

bel Artisjoc.be