INTERIEUR

Alle binnenschrijnwerk. Volledig op maat en met kwalitatieve materialen.

Elk interieur toveren wij om tot een sfeervol geheel.  We maken een interieur op maat van het hele gezin.  Van houten vloeren en binnendeuren tot maatkasten voor elke ruimte.  Wij luisteren naar jullie wensen en geven advies over de verschillende materialen en houtsoorten.  Elk interieurproject wordt volledig uitgetekend zodat jullie een perfect beeld krijgen van wat het eindresultaat zal zijn.

Alle maatkasten worden door ons in ons eigen atelier volledig op maat gemaakt.  Van een tv meubel of wandkast in de woonkamer tot een dressing of ingemaakte kast op de slaapkamer.  Alles kan.  Het resultaat is een interieur waar je graag in thuiskomt.  Een interieur om van te genieten met het hele gezin.

Houten trap op maat

Restauratie
Maatwerk
Ervaring met kastelen

Een houten trap op maat is niet zomaar een bouwelement in jouw huis; het is een statement, een stuk karakter dat jouw woonstijl weerspiegelt. Terwijl een standaardtrap vaak slechts functioneel is, voegt een op maat gemaakte houten variant een persoonlijke toets en een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.

Heeft je interesse in onze diensten?

Artisjoc.be

Meer dan gewoon een houten trap op maat

Een houten trap op maat is meer dan enkel een middel om van de ene verdieping naar de andere te gaan. Het is een stijlverklaring, een weerspiegeling van jouw persoonlijke smaak, het karakter van je woning en je verlangen naar een interieur op maat. Artisjoc begrijpt dit als geen ander. Met jarenlange ervaring, vakmanschap en een passie voor hout, transformeren we jouw ideeën in een trap die perfect past in jouw ruimte. We combineren functionaliteit met esthetiek en zorgen ervoor dat elke houten trap op maat naadloos aansluit bij de architectuur en inrichting van jouw woning. Met aandacht voor details en de keuze uit diverse houtsoorten, wordt jouw trap een echt pronkstuk. Bovendien kunnen we ook jouw inbouwkast op maat vervaardigen, zodat alles harmonieus samenkomt in jouw interieur.

Zet vandaag nog de stap naar jouw droomtrap

Overweeg je een houten trap op maat en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op en ontdek hoe we jouw visie tot leven kunnen brengen. Elk project start met een gesprek waarin jouw wensen centraal staan. Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap naar jouw droomtrap!

CONTACTFORMULIER

Contact

Dennis Verheyen – zaakvoerder

+32 (0) 474.05.00.14

dennis.verheyen@artisjoc.be

Jonas Stoffels  –  zaakvoerder

+32 (0) 497.12.35.58

jonas.stoffels@artisjoc.be

Vaartkant Rechts 9a (unit10)

2960  Brecht

info@artisjoc.be

bel Artisjoc.be