INTERIEUR

Alle binnenschrijnwerk. Volledig op maat en met kwalitatieve materialen.

Elk interieur toveren wij om tot een sfeervol geheel.  We maken een interieur op maat van het hele gezin.  Van houten vloeren en binnendeuren tot maatkasten voor elke ruimte.  Wij luisteren naar jullie wensen en geven advies over de verschillende materialen en houtsoorten.  Elk interieurproject wordt volledig uitgetekend zodat jullie een perfect beeld krijgen van wat het eindresultaat zal zijn.

Alle maatkasten worden door ons in ons eigen atelier volledig op maat gemaakt.  Van een tv meubel of wandkast in de woonkamer tot een dressing of ingemaakte kast op de slaapkamer.  Alles kan.  Het resultaat is een interieur waar je graag in thuiskomt.  Een interieur om van te genieten met het hele gezin.

Restaureren van een herenhuis in Antwerpen

Restauratie
Maatwerk
Ervaring met kastelen

Het restaureren van een herenhuis is een delicate onderneming die vakmanschap, precisie en een diep respect voor de historische waarden van een stad zoals Antwerpen vereist. In zo’n rijke architecturale erfenis staat zo’n restauratie gelijk aan het behouden van een stukje geschiedenis. Elk herenhuis heeft zijn eigen verhaal, en het is de taak van de restaurateur om dit verhaal te herontdekken en tot leven te brengen.

Heeft je interesse in onze diensten?

Artisjoc.be

De kunst van het restaureren van een herenhuis

Wanneer je kiest voor Artisjoc voor het restaureren van een herenhuis, kies je voor meer dan alleen vakmanschap. Je kiest voor schrijnwerkers die de nuances van historische architectuur begrijpen en de expertise hebben om modern comfort naadloos te integreren met klassieke elegantie. Onze expertise in exclusief schrijnwerk zorgt ervoor dat elk detail perfect afgestemd is op de esthetiek van het herenhuis. Bovendien zijn we trots op ons vermogen om historisch schrijnwerk te herstellen en te behouden, waardoor het oorspronkelijke karakter van het gebouw behouden blijft. We benaderen elk project met een diep respect voor de oorspronkelijke constructie, waarbij we de unieke elementen en details behouden die een herenhuis zijn karakter geven. Zo konden we onlangs het HIB-label in ontvangst nemen, wat inhoudt dat wij een speciale zorg hebben voor authenticiteit en vakmanschap. Het restaureren van een herenhuis gaat niet alleen over het vernieuwen van oude structuren, maar ook over het eren van het verleden terwijl we voorbereid zijn op de toekomst. Neem een kijkje naar onze referenties voor een dieper inzicht in ons werk.

Breng het verleden tot leven

Heb je een herenhuis dat schreeuwt om een zorgvuldige restauratie? Wil je de grandeur van weleer voelen elke keer als je door je voordeur stapt? Neem dan nu contact op. Samen blazen we nieuw leven in jouw stukje geschiedenis, met respect voor de oorspronkelijke charme en met oog voor jouw moderne wensen. Elk herenhuis verdient het om in zijn oude glorie te stralen, en met jouw visie en onze expertise maken we dat mogelijk.

CONTACTFORMULIER

Contact

Dennis Verheyen – zaakvoerder

+32 (0) 474.05.00.14

dennis.verheyen@artisjoc.be

Jonas Stoffels  –  zaakvoerder

+32 (0) 497.12.35.58

jonas.stoffels@artisjoc.be

Vaartkant Rechts 9a (unit10)

2960  Brecht

info@artisjoc.be

bel Artisjoc.be