INTERIEUR

Alle binnenschrijnwerk. Volledig op maat en met kwalitatieve materialen.

Elk interieur toveren wij om tot een sfeervol geheel.  We maken een interieur op maat van het hele gezin.  Van houten vloeren en binnendeuren tot maatkasten voor elke ruimte.  Wij luisteren naar jullie wensen en geven advies over de verschillende materialen en houtsoorten.  Elk interieurproject wordt volledig uitgetekend zodat jullie een perfect beeld krijgen van wat het eindresultaat zal zijn.

Alle maatkasten worden door ons in ons eigen atelier volledig op maat gemaakt.  Van een tv meubel of wandkast in de woonkamer tot een dressing of ingemaakte kast op de slaapkamer.  Alles kan.  Het resultaat is een interieur waar je graag in thuiskomt.  Een interieur om van te genieten met het hele gezin.

Historisch schrijnwerk

Restauratie
Maatwerk
Ervaring met kastelen

Historisch schrijnwerk is meer dan alleen hout bewerken. Het gaat over het eren van oude technieken, het restaureren van erfgoed en het behoud van een stukje geschiedenis. Van sierlijke deuren in herenhuizen tot robuuste balken in oude boerderijen; elk stukje hout heeft een verhaal te vertellen.

Heeft je interesse in onze diensten?

Artisjoc.be

Ons vakmanschap in historisch schrijnwerk

Wanneer je denkt aan historisch schrijnwerk, is vakmanschap cruciaal. De schrijnwerkers van Artisjoc combineren jarenlange ervaring met een passie voor het ambacht. Wij begrijpen het belang van authentieke restauratie. Het restaureren van een herenhuis brengt veel met zich mee.Daarom benaderen we elk project met respect voor de oorspronkelijke technieken en materialen. Wij zijn niet alleen deskundig, maar ook betrokken. We werken nauw samen om te zorgen dat het eindresultaat trouw blijft aan het oorspronkelijke karakter. Dat leverde ons het HIB-label op. Met ons kies je niet alleen voor vakmanschap, maar ook voor authenticiteit en integriteit in elk stukje historisch schrijnwerk.

Maak vandaag nog de historische connectie

Voel je de roeping om een stukje geschiedenis te behouden of nieuw leven in te blazen? Wacht niet langer en neem contact op. Wij staan klaar om jouw visie voor historisch schrijnwerk tot leven te brengen en samen een stukje geschiedenis te schrijven. Laat je inspireren door ons vakmanschap en maak vandaag nog de connectie met het verleden.

CONTACTFORMULIER

Contact

Dennis Verheyen – zaakvoerder

+32 (0) 474.05.00.14

dennis.verheyen@artisjoc.be

Jonas Stoffels  –  zaakvoerder

+32 (0) 497.12.35.58

jonas.stoffels@artisjoc.be

Vaartkant Rechts 9a (unit10)

2960  Brecht

info@artisjoc.be

bel Artisjoc.be