INTERIEUR

Alle binnenschrijnwerk. Volledig op maat en met kwalitatieve materialen.

Elk interieur toveren wij om tot een sfeervol geheel.  We maken een interieur op maat van het hele gezin.  Van houten vloeren en binnendeuren tot maatkasten voor elke ruimte.  Wij luisteren naar jullie wensen en geven advies over de verschillende materialen en houtsoorten.  Elk interieurproject wordt volledig uitgetekend zodat jullie een perfect beeld krijgen van wat het eindresultaat zal zijn.

Alle maatkasten worden door ons in ons eigen atelier volledig op maat gemaakt.  Van een tv meubel of wandkast in de woonkamer tot een dressing of ingemaakte kast op de slaapkamer.  Alles kan.  Het resultaat is een interieur waar je graag in thuiskomt.  Een interieur om van te genieten met het hele gezin.

Inbouwkast op maat

Restauratie
Maatwerk
Ervaring met kastelen

Een inbouwkast op maat is niet enkel een opbergmogelijkheid, het is dé oplossing om ruimte efficiënt te benutten en je interieur te verrijken. Wanneer standaardkasten niet aan je wensen voldoen, biedt een op maat gemaakte inbouwkast de uitkomst. Perfect passend in elke nis, hoek of ruimte en volledig afgestemd op jouw persoonlijke voorkeur en stijl.

Heeft je interesse in onze diensten?

Artisjoc.be

Maatwerk in elke ruimte met een inbouwkast op maat

Bij Artisjoc leggen we ons toe op perfectie en personalisatie in zowel buitenschrijnwerk als binnenschrijnwerk. We begrijpen dat elke ruimte en elke wens uniek is. Onze schrijnwerkers gaan dan ook verder dan het creëren van gewoon een kast; ze maken een verlengstuk van je woning. Van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke plaatsing, elke inbouwkast op maat reflecteert vakmanschap en oog voor detail. Door gebruik te maken van kwaliteitsmaterialen en innovatieve technieken, zorgen wij ervoor dat je inbouwkast niet alleen functioneel is, maar ook een ware blikvanger wordt in je interieur. Bovendien specialiseren we ons ook in het creëren van prachtige deuren op maat, die de perfecte aanvulling vormen op je stijlvol interieur.

Zet de stap naar jouw droomkast

Droom je al langer van die perfecte kast die naadloos opgaat in je interieur? Wacht dan niet langer en laat je dromen realiteit worden. Neem contact op en ontdek samen met ons de mogelijkheden van een inbouwkast op maat. We luisteren graag naar je wensen en denken mee over de ideale oplossing voor jouw ruimte. Met ons aan je zijde wordt elke hoek van je woning benut en krijgt elk item een plekje in jouw unieke inbouwkast.

CONTACTFORMULIER

Contact

Dennis Verheyen – zaakvoerder

+32 (0) 474.05.00.14

dennis.verheyen@artisjoc.be

Jonas Stoffels  –  zaakvoerder

+32 (0) 497.12.35.58

jonas.stoffels@artisjoc.be

Vaartkant Rechts 9a (unit10)

2960  Brecht

info@artisjoc.be

bel Artisjoc.be