INTERIEUR

Alle binnenschrijnwerk. Volledig op maat en met kwalitatieve materialen.

Elk interieur toveren wij om tot een sfeervol geheel.  We maken een interieur op maat van het hele gezin.  Van houten vloeren en binnendeuren tot maatkasten voor elke ruimte.  Wij luisteren naar jullie wensen en geven advies over de verschillende materialen en houtsoorten.  Elk interieurproject wordt volledig uitgetekend zodat jullie een perfect beeld krijgen van wat het eindresultaat zal zijn.

Alle maatkasten worden door ons in ons eigen atelier volledig op maat gemaakt.  Van een tv meubel of wandkast in de woonkamer tot een dressing of ingemaakte kast op de slaapkamer.  Alles kan.  Het resultaat is een interieur waar je graag in thuiskomt.  Een interieur om van te genieten met het hele gezin.

Ramen op maat in Antwerpen

Restauratie
Maatwerk
Ervaring met kastelen

Ramen op maat zijn niet alleen een functie van het huis, maar ook een kunstwerk dat de schoonheid en het karakter van jouw woning in Antwerpen definieert. Elk raam vertelt een verhaal, reflecteert jouw stijl en biedt een unieke blik op de wereld. Standaard ramen kunnen hun doel dienen, maar alleen maatwerk kan de ware essentie van een woning vangen.

Heeft je interesse in onze diensten?

Artisjoc.be

Uniek vakmanschap voor jouw ramen op maat

Artisjoc gelooft dat elk project uniek is, net als de visie van de eigenaar. Wanneer je kiest voor ramen op maat, begeleiden we je door elke stap van het proces. Vanaf het eerste ontwerp tot de installatie, jouw dromen en wensen staan centraal. Onze expertise in schrijnwerk zorgt ervoor dat we oplossingen bieden die zowel esthetisch als functioneel zijn. Of je nu historisch schrijnwerk in ere wilt herstellen of een moderne twist aan een nieuw gebouw wilt geven, bij ons zijn ramen op maat altijd een verrijking voor je woning.

Maak de stap naar perfectie

Droom je van ramen die perfect bij jouw interieur op maat passen? Wacht dan niet langer. Vraag nu je offerte aan en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Of je nu precies weet wat je wilt of nog zoekende bent, samen vinden we de ideale oplossing. Wij zijn echte professionals en staan klaar om jouw visie te vertalen in prachtige, op maat gemaakte ramen die je woning doen schitteren. Neem vandaag nog contact met ons op.

CONTACTFORMULIER

Contact

Dennis Verheyen – zaakvoerder

+32 (0) 474.05.00.14

dennis.verheyen@artisjoc.be

Jonas Stoffels  –  zaakvoerder

+32 (0) 497.12.35.58

jonas.stoffels@artisjoc.be

Vaartkant Rechts 9a (unit10)

2960  Brecht

info@artisjoc.be

bel Artisjoc.be