INTERIEUR

Alle binnenschrijnwerk. Volledig op maat en met kwalitatieve materialen.

Elk interieur toveren wij om tot een sfeervol geheel.  We maken een interieur op maat van het hele gezin.  Van houten vloeren en binnendeuren tot maatkasten voor elke ruimte.  Wij luisteren naar jullie wensen en geven advies over de verschillende materialen en houtsoorten.  Elk interieurproject wordt volledig uitgetekend zodat jullie een perfect beeld krijgen van wat het eindresultaat zal zijn.

Alle maatkasten worden door ons in ons eigen atelier volledig op maat gemaakt.  Van een tv meubel of wandkast in de woonkamer tot een dressing of ingemaakte kast op de slaapkamer.  Alles kan.  Het resultaat is een interieur waar je graag in thuiskomt.  Een interieur om van te genieten met het hele gezin.

Deuren op maat in Antwerpen

Restauratie
Maatwerk
Ervaring met kastelen

De keuze voor deuren op maat is een beslissing die je woning een onmiskenbaar eigen karakter geeft. Of het nu een eigentijdse loft in het stadscentrum is, of een rustieke boerderij aan de rand van Antwerpen, de juiste deuren op maat kunnen een wereld van verschil maken. Naast esthetische overwegingen bieden deuren op maat ook functionele voordelen. Ze passen perfect, sluiten naadloos aan en kunnen specifiek gemaakt worden voor unieke ruimtes waar standaarddeuren tekortschieten.

Heeft je interesse in onze diensten?

Artisjoc.be

Exclusiviteit en vakmanschap

Als je voor deuren of ramen op maat kiest, dan zoek je naar exclusiviteit en precisie. Bij Artisjoc combineren we vakmanschap in binnenschrijnwerk met de nieuwste technologieën om jou die perfecte deur te leveren. Van het selecteren van het beste hout tot de finishing touch met het juiste hang- en sluitwerk, elk detail wordt onder de loep genomen. Het vervaardigen van deuren op maat is meer dan alleen schrijnwerk; het is een kunst. Een kunst die wij tot in de puntjes beheersen. We zorgen ervoor dat jouw visie tot leven komt in een deur die zowel functioneel als esthetisch aan al je wensen voldoet.

Maak de stap naar perfectie

Waarom wachten als jouw droomdeur slechts een offerte verwijderd is? Neem vandaag nog de stap en vraag een vrijblijvende offerte aan voor deuren op maat. Je zult versteld staan van de mogelijkheden en de toegevoegde waarde die een op maat gemaakte deur aan jouw ruimte kan bieden. Ontdek bij onze referenties hoe onze afgewerkte producten eruit zien. Laten we samenwerken om jouw woon- of werkruimte die afwerking te geven die het verdient.

CONTACTFORMULIER

Contact

Dennis Verheyen – zaakvoerder

+32 (0) 474.05.00.14

dennis.verheyen@artisjoc.be

Jonas Stoffels  –  zaakvoerder

+32 (0) 497.12.35.58

jonas.stoffels@artisjoc.be

Vaartkant Rechts 9a (unit10)

2960  Brecht

info@artisjoc.be

bel Artisjoc.be